torsdag 28 april 2016

Ytterligare ett litet försynt jubileum

Träbåtsbloggar är inga publikmagneter. Det är en synnerligen liten skara som läser sådant som Grisslan erbjuder. Dock är denna skara mycket trogen och betydligt seriösare än t ex de ytliga modebloggarnas miljonpublik. För några år sedan passerade vi hundratusen besökare och det firade vi  utförligt i den lilla verkstaden i Fliseryd. Idag passerade vi det dubbla och det firar vi just nu med bokföring och en pilsner i vårt betydligt större båtbyggeri i Saxemara.

Så skojigt hade vi den gången! Tack till alla som tagit sig tid att läsa mitt evinnerliga, outtröttliga pladder om träbåtar, folkbåtsrenoveringar, lackytor och leveransseglingar. Tack, tack, tack!

Den festliga bilden ovan kanske kommer att följas av en ny, efter den kommande lördagens kombinerade "jubilee 200 000" och valborgsmässofirande. Den hugade kan då förresten passa på att åka till badplatsen i Saxemara, där undertecknad, Anders Carlsson och Per Dunsö underhåller med flammande vårtal och stämningsskapande musik vid den förhoppningsvis lika flammande och stämningsskapande majbrasan. Som förresten skall brinna på en flotte i havet i år.


1 kommentar:

Anonym sa...

Yippeee!!!! När blir det storfest?

/Jonas - som slitit med plattformar till Y-bommar hela dan...