onsdag 29 juli 2015

Tjugofemte juli? Jo, det var en kväll det!

Ursäkta nu detta föga båtrelaterade inlägg. Men vi gör ju nu lite annat på varvet också. T ex shower då och då.

Lördagen den 25 juli bjöds det på musik, humor och allsång på varvet. Och även sådant som sillamackor och allmänt götte. Bara för att sprida en smula avundsjuka bland de som missade lördagens show så kan jag icke låta bli att slänga upp en hoper idolbilder på några av de inblandade.

Undertecknad, Niklas Nyström, varvschef.

Michael Okmark, som visserligen satt hemma just denna kväll och led sig igenom någon form av sjukdom, men som ändå alltid är en närvarande och självklar del av varvet.

Ljungman Emil Karlsson som varit anställd hos oss sedan i februari. Heroisk insats vid biljettkassan! Bra påg den!

Maria Mihal, förste varvsdam och min fru. Utan henne bleve det minsann inget alls!

Per Valrossen. Mångårig seglarkollega och ovärderlig vän som just denna kväll -med oerhörd finess- under sång och munterhet slängde ihop sillamackor på stekbordet.

Nettan, pärlmånglerskan från Ballingslöv, som ställer upp i vått och torrt, och denna kväll tog betalt av matgästerna med tusen varma leenden.

Anders Carlsson, den älskvärde vännen och sanslöst begåvade pianisten varförutan inte en enda show skulle bli av här på varvet.

Johan Rünow, min gamle kollega, som till min oförställda glädje kom hit till oss och bjöd på sin (i vanlig ordning) fullständigt kompromisslösa humorstil.

Det var sedan en attans massa flera inblandade. Och om någon av dessa händelsevis skulle råka läsa detta inlägg, kolla på de fina bilderna och känna att de också var delaktiga så... Kom! Ställ era anletsdrag till förfogande framför undertecknad Niklas Nyströms kamera, och ert porträtt skall snart lysa lika klart som de ovan publicerade.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj ni verkar att haft skoj!!
Vädret gjorde att vi fegade ut, fel beslut. Anders

Nyström sa...

Aj aj aj, Anders... Du skulle ha varit med!

Anonym sa...

tA MEJ FAN EN NATT MAN ALLDRIG GLÖMMER // SEGLARBRODER VALROSSEN